Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі розпочинає роботу родинне підприємство з Маріуполя

У Славутичі розпочинає роботу родинне підприємство з Маріуполя фото

Відбулась робоча зустріч керівництва підприємства, що релокується (змінює місцезнаходження) з Маріуполя до Славутича, з домогосподарствами Славутицького регіону.

Зустріч проходила в Офісі підтримки громадських ініціатив за сприяння та організаційної підтримки КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича.

Участь у дискусії взяли представники Данської ради у справах біженців, а також близько 20 жителів Михайло-Коцюбинської громади та Славутицького регіону, які планують співпрацювати з підприємством з м.Маріуполя. Це родинний бізнес з виготовлення готових справ довготривалого зберігання "Азовська фабрика-кухня", що планує незабаром розпочати свою роботу у Славутичі.

 

"Завдяки пропозиції Aryna Starovoitova ми обрали приміщення для релокації у м. Славутич, яке відповідає всім критеріям. (честно кажучи, мені це місто сподобалось після візиту до нього восени 2018 р. мабуть це доля) На даний час є домовленість про оренду приміщення у м.Славутич.

До війни Азовська фабрика - кухня випускала готові заморожені страви. Зараз на перший план виходить виробництво харчових продуктів з довгим терміном придатності та без особливих умов до зберігання. Це можливо із застосуванням технології автоклавування (термічної стерилізації). Плануємо налагодити випуск готових харчових продуктів за вказаною технологію", - повідомляє підприємство на своїй сторінці у facebook.

 

За указаною інформацією, Азовська фабрика - кухня вже має досвід релокації в інших областях країни.

Наразі КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича опікується цією релокацією, сприяє співпраці маріупольців із підприємцями, фермерськими господарствами та домогосподарствами міста Славутича та регіону:

 

"Ми щиро вдячні команді Михайло-Коцюбинської ОТГ за співпрацю! Сподіваємося, що у нашому регіоні найближчим часом відновлять свою роботу також й інші підприємства з територій, що, на жаль, постраждали від російської військової агресії", - зазначає АРР.

 

З усіх питань релокації бізнесу до Славутицького регіону можна звернутися до КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Електронна адреса arr.slavutych@gmail.com, контактний телефон +38 050 900 94 74, +38 050 353 11 35, +38 045 79 2 10 90, інвестиційний веб-портал https://investslavutych.arr.in.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: