Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гройсман вирішив, що українцям не потрібна освіта

Український прем’єр-міністр розповів, чи потрібна українцям вища освіта. Свою думку Володимир Гройсман висловив в ході святкування Дня знань в одній зі столичних шкіл. Так, за його словами, не обов’язково, щоб кожен українець мав вищу освіту. “Я вважаю, що не кожен може бути вченим і...

 
Український прем’єр-міністр розповів, чи потрібна українцям вища освіта

Свою думку Володимир Гройсман висловив в ході святкування Дня знань в одній зі столичних шкіл.
Так, за його словами, не обов’язково, щоб кожен українець мав вищу освіту.

“Я вважаю, що не кожен може бути вченим і не кожному потрібна вища освіта. Ця стара традиція мати диплом про вищу освіту склалася в 90-і роки”, – заявив політик.

Він стверджує, що на даний час в Україні не вистачає кваліфікованих фахівців робітничих спеціальностей. Для того, щоб отримати робочу спеціальність, вища освіта не обов’язкова, вважає прем’єр-міністр.

“Зараз диплом не є перевагою, оскільки в першу чергу необхідно мати знання і вміти реалізувати себе в реальному секторі”, – стверджує Гройсман.

Як писала Politeka, однією з головних змін цього навчального року є скасування оцінок для учнів перших двох класів. Окрім цього, передбачається заборона на використання червоних чорнил вчителями і зниження обсягів домашніх завдань перед виходом на канікули.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: