Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігова новий очільник

У Чернігова новий очільник фото

Президент України призначив Дмитра Брижинського начальником Чернігівської міської військової адміністрації.

Дмитра Брижинського призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації. Про це йдеться у розпорядженні  Президента України №19/2023-рп від 17 лютого:

"Призначити Брижинського Дмитра Володимировича начальником Чернігівської міської військової адміністрації Чернігівського району Чернігівської області".

Згідно з указом президента Чернігівська міська військова адміністрація Чернігівського району Чернігівської області була створена 7 лютого 2023 року.

Брижинський – військовий. Очолював 93-тю окрему механізовану бригаду "Холодний Яр" з березні 2019 року. Раніше був начальником штабу та першим заступником командира військової частини 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Під командуванням Брижинського бригада воювала на Авдіївському напрямку, а також на Луганщині — у районі Новотошківського, Бахмутської траси та Кримського.

Під час повномасштабного наступу росіян керував обороною Чернігів. Почесний громадянин Чернігова.

Читайте також: Голова Чернігова Атрошенко: Якщо мери будуть сидіти і мовчати, то пізніше вони будуть просто сидіти

Що було раніше

  • У грудні 2022 року Яворівський районний суд Львова визнав винним у конфлікті інтересів мера Чернігова Владислава Атрошенка і позбавив його на рік права обіймати посаду міського голови. Таке рішення суд прийняв через те, що Атрошенко доручив своєму водієві вивезти за кордон автомобіль його дружини.
  • 27 січня Львівський апеляційний суд мав розглядати апеляцію на рішення про відсторонення від посади мера Чернігова Владислава Атрошенка; підтримати міського голову приїхали очільники 30 міст, але засідання перенесли на 1 лютого.

Читайте також: Розгляд апеляції щодо заборони на рік міському голові Чернігова Владиславу Атрошенку обіймати свою посаду - подробиці із зали суду

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: