Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перспективи та прогнози фахівців про ринок криптовалют у 2023 році

Перспективи та прогнози фахівців про ринок криптовалют у 2023 році фото

За останні кілька років інвестування коштів у криптовалюти для подальшого отримання прибутку стало своєрідним трендом. Курс біткоїну та інших валют стрімко зростав протягом певного періоду часу, але у листопаді 2022 року несподівано опустився нижче за 16 тисяч. Ця подія спровокувала панічні настрої серед багатьох трейдерів, які раптово втратили мільйони доларів. Майнерам теж довелося туго в цей період.

Що чекає ринок криптовалют у 2023 році

Згідно з річним звітом, опублікованим представниками компанії Huobi Research, Україна опинилася на четвертому місці серед держав, у яких було відзначено високий «індекс зрілості» ринку криптовалют. Це говорить про те, що у країні спостерігається підвищений інтерес до електронних платіжних засобів. Усіх, хто має на рахунках біткоїни та інші криптовалюти, цікавлять питання про те, що буде з ринком у 2023 році.

Згідно з прогнозом експертів, слід чекати наступних подій:

  • У перші місяці наступного року крипторинок досягне дна.
  • Активно розвиватимуться блокчейни другого рівня.
  • Twitter та інші популярні соцмережі продовжать вивчати концепцію розвитку інтернету Web3, а також нову парадигму SocialFi.
  • Буде запуск ZK-мереж.
  • Очікується суттєве підвищення зростання на ончейн-сховища, завдяки чому активно розвиватиметься сегмент зберігання.

До кінця 2023 року найімовірніше курс криптовалют в Україні та інших країнах суттєво підросте. Вони будуть прийматися як засоби оплати за товари та послуги. Щоб зрозуміти, наскільки реалістичними є ці прогнози, відслідковувати зміну курсу валют можна на https://meta.ua/finance/kurs/crypto/, на сторінці можна дізнатися про Bitcoin, Ethereum Litecoin, Tether, переглянути графіки криптовалют, обсяг капіталізації та іншу важливу інформацію.

Яку роль гратимуть криптовалюти у бізнесі

Експерти, які аналізують процеси, що відбуваються на криптобіржі, упевнені, що в найближчому майбутньому біткоїн та інші криптовалюти стануть невід'ємною частиною бізнесу. Курс їх зростатиме щодо інших валют через те, що вони є безпечнішими. Їх не можна викрасти чи підробити.

Другим важливим плюсом є анонімність. Проведення транзакцій відстежити практично неможливо. Працювати із реальними грошима набагато складніше, оскільки вони тотально контролюються державними органами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: