Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ворогів цивілізованого світу видно неозброєним оком, і вони навіть не ховаються

Ворогів цивілізованого світу видно неозброєним оком, і вони навіть не ховаються фото

В білорусі планують налагодити виробництво снарядів для ствольної артилерії та РСЗВ, а Угорщина хоче налагодити економічне співробітництво з підсанкційним Іраном.

ГУР інформує, що влада білорусі шукає можливість налагодження на території країни виробництва складових частин для снарядів калібрів 152-мм і 122-мм і перехід в подальшому на замкнений цикл виробництва боєприпасів. Також з’ясовується можливість організації технологічного процесу збирання реактивних снарядів калібрів 122-мм, 220-мм і 300-мм з імпортних складових.

У зв’язку з цим 20-23 листопада заплановано візит білоруської делегації до Ірану. Перелік питань для обговорення з іранською стороною стосується усього циклу виробництва – від технології виплавки сталі для складових частин боєприпасів до окраски снарядів та тари, що використовується для їхнього пакування.

За повідомленням Ukraine NOW, Угорщина оголосила про розбудову партнерства з Іраном.

Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто повідомив, що Будапешт планує "нормалізувати ситуацію" на Близькому Сході й тому планує економічне співробітництво з підсанкційним Іраном.  Сійярто повідомив про візит міністра економіки Ірану в Будапешт для засідання спільного економічного комітету і заявив про потребу повернути Іран у систему міжнародного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: