Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сотні станцій для боротьби з дронами-камікадзе НАТО передасть Україні

Сотні станцій для боротьби з дронами-камікадзе НАТО передасть Україні фото

Останніми днями російські окупанти атакують найбільші українські міста дронами-камікадзе. Вони носять бутафорську марку “Герань”, хоча насправді являються іранськими Shahed – 136.

Кожного такий БПЛА несе близько 50 кг вибухівки і має ефективну дальність польоту до 1000 км. Тільки один Київ був атакований 17 жовтня 28-у такими дронами. Більшість вдалося збити, проте деякі, нажаль,  прорвалися, зокрема поцілили в житловий будинок в самому центрі.

Північноатлантичний альянс оперативно відреагував на це терористичне беззаконня з боку рф і вже у ближайщие дні обіцяє поставити Україні сотні станцій постановки активних перешкод для боротьби з дронами-камікадзе. Про це повідомив генсек НАТО Энс Столтенберг. Подробиці доки не повідомляються.

В той же час Іран не збирається припиняти постачання смертоносних дронів в рф. Більше того, з’явилася інформація про надання Тегераном для армії рашистів високоточних ракет типу Fateh і Zolfaghar. А для боротьби з ними потрібні вже ефективні комплекси ППО. Один таких – IRIS-T – Німеччина вже поставила днями в Україну. Перемога буде за нами!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: