Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У ранковому зверненні путіна: часткова мобілізація, ядерний шантаж і підтримка референдумів

У ранковому зверненні путіна: часткова мобілізація, ядерний шантаж і підтримка референдумів  фото

Президент росії владімір путін зняв для свого населення чергове цинічне звернення. У ньому він озвучив не лише про часткову мобілізацію, а й зробив акцент на ядерному шантажі та підтримці псевдореферендумів.

Президент росії владімір путін зняв чергове цинічне звернення. На нього очікував весь світ 20 вересня, але опублікував ролик диктатор з кремля лише наступного ранку. 24 канал зібрав основні тези.

Читайте також Путін оголосив часткову мобілізацію у росії під час термінового звернення

У росії – часткова мобілізація

За словами путіна, відсьогодні – 21 вересня – у росії запустили часткову мобілізацію. Диктатор переконує своє населення, що на службу відправлять лише тих, хто:

  • перебуває у запасі та тих, хто проходив службу;
  • має певні військово-облікові спеціальності;
  • також має військовий досвід.

Путін запевнив, що набрані на службу спочатку проходитимуть військову підготовку. Мовляв, лише після цього їх відправлять до військової частини. А звідти, самі розуміємо, – на фронт.

У росії оголосили часткову мобілізацію: відео

Диктатор також віддав негайний наказ урядові. Він передбачає негайно закрити усі питання оборонних підприємств, пов'язані з матеріальним, ресурсним і фінансовим забезпеченням. Це свідчить про те, що росіяни ще більше уваги приділятимуть виготовленню озброєння та ремонту тієї техніки, яку пошкодили на війні проти України.

Путін підтримав псевдореферендуми

За словами диктатора з кремля, він отримав прохання щодо проведення "волевиявлення". Мовляв, мешканці тимчасово окупованих територій прагнуть приєднатися до росії.

Наголошу: ми зробимо все, щоб забезпечити безпечне проведення референдумів,
– підкреслив він.

Цими словами путін підтвердив, що планує докласти зусиль, щоб підтримати псевдореферендуми. Ворог невдовзі може анексувати захоплені території, щоб мати можливість без порушення законів відправляти туди призовників.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: