Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чернігівський будівельний гіпермаркет завищує ціни на матеріали: реакція на це місцевої влади

Чернігівський будівельний гіпермаркет завищує ціни на матеріали: реакція на це місцевої влади фото

Місцевий будівельний гіпермаркет завищує ціни на матеріали у порівнянні з іншими, які працюють на території України.

Про це зазначив Владислав Атрошенко під час виконкому 2 червня, коли члени засідання розглядали питання про передачу ЖЕКам будівельних матеріалів для ремонту будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій. Їх закупили за кошти міського бюджету.

"Ситуація складається таким чином, що ми бачимо, що ціни в “Епіцентрі” є значно дешевшими, на жаль, ніж ціни в нашому місцевому гіпермаркеті. Відповідно, я би хотів звернути увагу на це керівництва гіпермаркету і, можливо, контролюючі якісь органи обласні.

Все таки в цій скрутній ситуації треба більше зважувати на ту ситуацію в якій знаходяться люди, в основному це покупці, які не мають ні заробітних плат, ні тих статків, які б дозволяли переплачувати за будівельні матеріали.

Прохання мати тут совість і не націнювати від ринкової ціни, яка є загальноукраїнською, на 25%, 30%, 50% .

Все таки тут є такий нюанс неприємний для мене. Я не хочу далі проводити аналіз, я думаю там буде кому це зробити, просто прохання до керівництва “Вени” трошки зваженіше підходити до цього питання ціноутворення", - прокоментував цінову політику будівельних гіпермаркетів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: