Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, скільки «Динамо» запросить у «Евертона» за Миколенко

Стало відомо, скільки «Динамо» запросить у «Евертона» за Миколенко фото

Декілька місяців «Евертон» серйозно розмірковує над тим, щоб посилитися українським захисником «Динамо» Віталієм Миколенком. «Іриски» оцінили 22-річного футболіста як одного з провідних молодих лівих захисників у Європі. Очікується, що «Динамо» запросить за трансфер близько 20 млн. фунтів (23,5 млн. євро), оскільки кияни не збираються віддавати Миколенка в оренду.

Нагадаємо, наступний матч київського клубу запланований вже на лютий 2022 року, після зимової перерви. Підопічні Луческо зіграють з ФК «Інгулець». БК 1хБет пропонує вигідний коефіцієнт на цей матч. Якщо потрібно з’єднатись зі службою підтримки БК, на порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли, де знайти дійсні 1xBet адреси.  Звичайно, фаворитом матчу являється «Динамо», на його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1.18. Нічия йде за 7.4, перемога «Інгульця» пропонується за 14.

Головний тренер «Евертона» Рафаель Бенітес думав, що клуб може лише орендувати гравців у січні, але керівництво повідомило йому, що у відомості заробітної плати достатньо місця, аби потенційно підписати Миколенка.

Також трансфер уможливлює оплату за Миколенка на виплати – протягом усього контракту, який підпише українець.

Якщо «Евертон» оформить перехід Миколенка – це ще більше поставить під сумнів майбутнє у клубі лівого захисника Люки Діня, який має конфлікт із Бенітесом.

Раніше головний тренер «Динамо» Мірча Луческу у коментарі румунським ЗМІ підтвердив, що неназваний гравець киян перейде до «Евертона».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: