Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бущан: хочемо завтра продемонструвати гарну гру

Бущан: хочемо завтра продемонструвати гарну гру фото

23-го листопада київська команда «Динамо» прийматиме у своїх стінах мюнхенську команду «Баварію». Голкіпер київського «Динамо» Георгій Бущан прокоментував готовність київської команди напередодні домашнього поєдинку з мюнхенською «Баварією».  Київська команда не являється фаворитом цього протистояння, на її перемогу в БК 1хБет можна поставити з коефіцієнтом 8, в той час, коли перемога «Баварії» йде за 1.4.

Аби зручно переглядати та робити ставки на матчі, слід зареєструватися в букмекерській конторі. На порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли все про те, як проходить 1xBet реєстрація.

На питання що потрібно зробити «Динамо», аби не повторився результат матчу у Мюнхені, голкіпер відповів, що лиш не пропустити м’ячі у свої ворота. За словами Бущана, минулий матч слід забути, рухатися далі та готуватися до майбутньої гри з позитивними думками.

Футболіст київської команди запевнив, що «Динамо» не думає про турнірне становище «Баварії». Підопічні Мірчі Луческу зосереджені на своїй команді та хочуть у матчі проти мюнхенців продемонструвати гарну гру перед своїми вболівальниками. Бущан розповів, що команда готується до матчу з повною концентрацією.

На рахунок голкіпера противників, Бущан вважає, що гра Нойєра подобається всім. Також, як додав український воротар, у мюнхенського воротаря можна отримати найкращі якості – гру ногами, гру на лінії, впевненість. Георгій Бущан відмітив, що німецька школа воротарів – одна з найкращих, і Нойєр – один із найкращих у світі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: