Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як саме зміниться готель "Україна" у Чернігові

Як саме зміниться готель "Україна" у Чернігові фото

Реммонтувати готель "Україна у місті Чернігові почали рікк потому. Підприємець Юрій Тарасовець розповів виданню 0462.ua про строки робіт та майбутнє готелю. Відповідно до проєкту, розробленого чернігівським архітектурним бюро СКП-Плюс, у готелі передбачена реконструкція цокольного і першого поверху, а також – надбудова ще одного поверху з кутовою мансардою.

– Це буде готель з покращеними умовами. Ми самі будемо їм управляти, хоча для нас це і не профільний бізнес, – розповів Юрій Тарасовець.

Наразі у будівлі ведуться демонтажні та чорнові роботи – заливка і вирівнювання підлоги, стяжка. До внутрішнього оздоблення поки не приступали.

За словами Юрія Тарасовця, є плани виконати основні роботи в наступному році – у травні-липні 2022-го. Для надбудови потрібно дещо більше часу. До того ж, заплановано оновити фасад, замінити вікна.

– Це буде сучасний готель рівня «4 зірки плюс». Можливо буде і казино. Але про це вже будемо вести мову через 2-3 роки. Спочатку зробимо гарний об’єкт, а потім вирішуватимемо, що саме робити з першим поверхом, – зазначив Юрій Тарасовець.

Готель «Україна» у Чернігові. Що зміниться після реконструкції, фото-2

Довідка

Готель «Україна» був збудований у 1961 році. До початку реконструкції у ньому було близько 100 номерів. Готель мав статус тризіркового.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: