Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Навіщо додавати при пранні сіль

Декілька десятків років потому, коли наши батьки були маленькі, не було такого розмаїття пральних засобів, наші бабусі додавали в воду для прання звичайну сіль. Дізнаймося, чому вони так робили. Це запобігало вицвітанню одежі і вона залишалася яскравою, наче нова, ще довго. Якщо порівнювати сучасні засоби для прання, які зберігають колір, то висновок...

 

Декілька десятків років потому, коли наши батьки були маленькі, не було такого розмаїття пральних засобів, наші бабусі додавали в воду для прання звичайну сіль. Дізнаймося, чому вони так робили.

Це запобігало вицвітанню одежі і вона залишалася яскравою, наче нова, ще довго. Якщо порівнювати сучасні засоби для прання, які зберігають колір, то висновок такий: ефект однаковий, а ціна в рази дорожче. Стосовно використання солі, як ополіскувача, то додайте її в спеціальний відсік. Рушники після такого прання будуть м’які та не дерев’янітимуть і не потрібно витрачати кошти на дорогий кондиціонер.

Перед пранням, додавайте 1 столову ложку солі разом з порошком і одяг буде чистий та збереже кольорову гамму ще довгий час.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: