Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Конкурс студентських есе від Kasta.ua

Навчальний грант надає можливість студентам отримати вишу освіту і при цьому не витрачати багато грошей. Справа в тому, що багато молодих студентів не мають змогу навчатися бо не мають на це фінансової змоги. Грант від Kasta дасть змогу студенту спокійно навчатися і при цьому отримувати стипендію.

Навчальний грант надає можливість студентам отримати вишу освіту і при цьому не витрачати багато грошей. Справа в тому, що багато молодих студентів не мають змогу навчатися бо не мають на це фінансової змоги. Грант від Kastа дасть змогу студенту спокійно навчатися і при цьому отримувати стипендію.

Пропозиція від Kasta.ua

Головна ціль торгівельного майданчика Kasta.ua в тому, щоб допомагати людям. Компанії необхідна підтримка і завоювання довіри.

Для молодих людей, які мріють потрапити у виший навчальний заклад, компанія пропонує конкурс, який дасть змогу виграти грант. Абітурієнту необхідно написати есе на задану тему. Робота повинна бути якісною, бо саме від цього залежить майбутнє. В цьому році тема була обрана доволі складна, але вона актуальна для сьогоднішнього суспільства. Справа в тому, що держава переживає важкі часи, які були спричиненні коронавірусом та кризою. В своєму есе майбутні студенти повинні розкрити не тільки економічні проблеми, але і вказати, яку користь зможе Україна виділити з цього всього для себе.

Головна мета цього заходу від Kasta.ua полягає в творчому розвитку здібностей молодого покоління. Якщо людина може приймати нестандартне рішення в будь-якій складній ситуації, то в майбутньому вона стане добрим фахівцем.

Вимоги до есе

Кожну роботу будуть роздивлятися фахівці, тому комісія висуває наступні вимоги:

  1. Відповідність. Творча робота повинна бути пов'язоною з темою конкурсу.
  2. Логічність. Есе – це оповідання, тому в ньому необхідно дотримуватись зв'язку, вказати на причини та наслідки. Творча робота в якої не буде зв'язку роздивлятися комісією не буде.
  3. Ерудиція. Людина яка є претендентом на грант повинна в своїй роботі використовувати пізнавальні елементи, можливо робити акцент на якісь наукові роботи.
  4. Культура. Окрім того, що робота повинна бути послідовною, а манера викладання правильною, необхідно уважно віднестися і до культури викладання. Не допускати жаргонізму та простомовного звернення до читача.
  5. Грамотність. Це також важлива частина для оцінювання роботи. Не повинно бути ніяких граматичних і пунктуаційних помилок.
  6. Творча робота – це креативне есе. Якщо абітурієнт буде нестандартно відноситись до роботи, то це буде тільки плюсом.

За підсумками конкурсу, адміністрація може обрати тільки три роботи, які будуть оцінені за усіма критеріями, вказаними вище. Грант зможуть отримати тільки три учасника з усієї України. Детальніше можна ознайомитись на сайті.

Як прийняти участь у конкурсі

Прийняти участь у змаганні за грант зможе будь-який громадянин України, але необхідно пам'ятати наступне:

  1. В першу чергу обирається куратор. Справа в тому, що працювати на есе можливо тільки з куратором, який буде наставником і зможе допомогти.
  2. Студент має змогу подати заявку на участь тільки один раз, а педагог – куратор може вести декількох студентів.
  3. Kasta.ua слідкує за тим, щоб конкурс був максимально чесним, тому той, хто бере участь повинен розмістити на своїй сторінці: логотип й найменування конкурсу, зсилатися на організатора та указати електронну адресу керівника.

Цей конкурс є змогою заощадити гроші на навчанні абітурієнту. Компаній Kasta.ua шукає молодих людей, які мають нестандартне мислення та допоможуть країні вийти з кризи в цей складний час. Важливо пам'ятати, що нагорода за участь у конкурсі від Kasta.ua буде поділена навпіл між студентом, який зміг виграти або зайняв призове місце з його керівником.

Розмір грантів від Kasta.ua:

  1. Перше місце – 16 000 гривень;
  2. Друге місце – 14000 гривень;
  3. Третє місце – 10000 гривень.

Автори трьох робіт з усіх надісланих отримають свою нагороду. Щоб уникнути непорозумінь всі роботи обов'язково будуть розміщуватися на офіційному сайті kasta-students.com.ua. На сайті віщого закладу, студенти якого приймають участь у конкурсі повинен розміщуватись і логотип Kasta.ua, а також сайт на який можна перейти щоб ознайомитись з усіма правилами. Творчі есе присилати можна з 13 квітня до 20 травня, а підсумки будуть підводитись комісією трохи пізніше – з 20 травня до 30 числа. Нагородження переможців заплановане на 2 червня. Тож вся студенти ще мають час на те, щоб прийняти участь у конкурсі і стати переможцем.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: