Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Камені, які є талісманом і оберегом для кожного знаку Зодіаку

У кожного Знака Зодіаку своя особлива енергетика. Всі люди знаходяться приблизно в рівних умовах, але у кожного є свої талісмани і обереги, які найкращим чином захищають нас. Всі Знаки Зодіаку поділяються на чотири стихії: Земля, Повітря, Вода і Вогонь. Фахівці з біоенергетики рекомендують вибирати каміння-талісмани відповідно за...

 

У кожного Знака Зодіаку своя особлива енергетика. Всі люди знаходяться приблизно в рівних умовах, але у кожного є свої талісмани і обереги, які найкращим чином захищають нас.

Всі Знаки Зодіаку поділяються на чотири стихії: Земля, Повітря, Вода і Вогонь. Фахівці з біоенергетики рекомендують вибирати каміння-талісмани відповідно за приналежністю до однієї з цих груп, тому що у цих людей є особливі подібності. Наприклад, Знаки Вогню досить імпульсивні, тому їм потрібен захист від необдуманих рішень. Земним Знакам може знадобитися мотивація, водним — позитив, а повітряним — умиротворення.

Стихія Повітря
У цю стихію входять Близнюки, Водолій, Терези. Представники цих Знаків дуже емоційні, але вони вміють тримати все в собі і не показувати цього. «Повітряні» люди не особливо добре вміють планувати майбутнє, зате в теперішньому часі вміють жити дуже яскраво. Велику частину часу вони витрачають на роботу, розваги, особисті справи. Їм потрібно більше любові і чуттєвості. Саме тому турмалін, особливо рожевий, буде найкращим помічником в справах амурних для Близнюків, Водоліїв і Терезів. Цей камінь допоможе правильно вибрати другу половинку і прагнути до любові в цілому, адже повітряні Знаки частенько геть забувають про цю сферу життя. Частково турмалін ще й допомагає в пошуках творчого натхнення.

Ще одним хорошим каменем-талісманом для цих людей буде топаз, який вміє заспокоювати в потрібний момент. Іноді буває так, що людям повітряної стихії не вистачає банального самоконтролю. У житті вони орієнтуються дуже погано, часом віддаючи перевагу неправильним захопленням, людям.

Заплутатися по життю людям Повітря дуже просто. Це означає, що потрібно присутність якоїсь сили, яка стримувала б їх від прийняття неправильних рішень. Наприклад, Водолії не вміють говорити людям «ні», тому часто проживають життя пліч-о-пліч з тими, хто їм не подобається, хто ними користується.

Камінь топаз допоможе впоратися з усіма внутрішніми проблемами і емоційним дисонансом. Цей камінь піднімає настрій і вселяє впевненість. У любові допоможе сердолік. Цей камінь відганяє негативних особистостей від людей стихії Повітря. Допомагає він найбільше Терезам, тому що саме вони найчастіше вибирають в якості другої половинки людей, які за всіма параметрами їм не підходять. Сердолік допомагає також рятуватися від негативного впливу ворогів і недоброзичливців.

Стихія Води
Раки, Скорпіони і Риби, незважаючи на приналежність до однієї стихії, — досить різні люди. Для них природа підготувала різні талісмани. Ракам, наприклад, необхідно позбавлятися від примхливості, ревнивості, недовірливості. У Раків часто буває незаслужено висока самооцінка, що позбавляє їх друзів, адже спілкування з представниками цього Знака Зодіаку іноді перетворюється в тотальний жах.

Практично всі ці мінуси Раків може закрити камінь смарагд. Його називають каменем правди і чистоти. Раки під впливом смарагдів перетворюються поступово в кращу версію себе самих.

Скорпіони — люди, у яких настрій змінюється настільки часто, що це може виводити з себе навіть найближчих родичів. Навіть найбільш терплячі люди поруч зі Скорпіонами можуть перетворюватися в нервових і злих. Аквамарин може вирішити цю проблему раз і назавжди. У каменя накопичувальний ефект, тому варто його носити поруч з собою постійно. Він подарує Скорпіонам неймовірний спокій, наділить цих людей здатністю правильно сприймати критику і позбавить безглуздих ревнощів, які руйнують все навколо. Цей камінь-талісман допомагає боротися з бажанням помсти і злістю.

Скорпіони заздрісні, тому аквамарин їм просто необхідний. Це єдиний камінь, який допомагає Скорпіонам буквально у всьому.

Риби — це оплот меланхолійності і неймовірного творчого запасу. Кращий камінь-талісман і захисник для Риб — опал. Буває два типи опалів — чорні і білі. Чорний категорично заборонений Рибам, тому що він зробить їх злими і заздрісними, дріб’язковими і егоїстичними. Білий опал дозволяє ці проблеми, а не посилює їх. Характер Риб нестійкий, тому білий опал — кращий вибір. Він зробить життя Риб більш структурованим, зрозумілим. Він прибере зайву тягу до смутку, самотності. Опал допомагає також доводити розпочаті справи до кінця, не боятися негараздів. Це камінь рівноваги, спокою і обдарованості. Він немов спеціально створений для людей, народжених під Знаком Риб.

Стихія Землі
Земні Знаки Зодіаку — це Діва, Козеріг, Телець. Хороший камінь для таких людей — яшма. Це джерело здоров’я і спокою. Він дозволяє довше працювати, причому без особливих емоційних втрат. Фізичні сили заповнюються набагато швидше, коли Знаки Землі використовують опал постійно.

Ще цей камінь відганяє негативні думки, роблячи людей «земних» добрішими в цілому. Негативні емоції руйнують розумову діяльність Дів, Козерогів і Тельців, знижують життєвий тонус, але в абсолютній мірі, не так, як у інших Знаків. Опал робить життя земних Знаків більш приємним, вчить цих людей насолоджуватися життям.

Знаки Землі — оплот мудрості. Це означає, що можна і навіть потрібно намагатися примножити цю мудрість, щоб звести її в абсолют. У цьому допомагає бірюза. Даний камінь залучає удачу в цілому, але ще і навчає людей використовувати життєвий досвід правильно. Не завжди все відбувається так, як нам потрібно. Люди Землі думають, що, коли все йде шкереберть, це їх вина, але це не так. Бірюза це доводить і показує найкращим чином. Ефект у каменю досить потужний, тому він залишається на деякий час. Його можна не носити з собою всюди постійно. Можна залишати його на робочому місці або носити в періоди підвищеної небезпеки, в періоди труднощів.

Спокій — важлива складова життя Дів, Козерогів і Тельців. Рожевий і малиновий турмалін — два найважливіших «ділових» камені. Рожевий заспокоює, а малиновий камінь стимулює творче мислення, якого іноді так сильно не вистачає земним людям. Це прекрасні камені для тих, хто живе роботою і любить її, тому проводить на ній купу часу. Малиновий турмалін — камінь художників, письменників, акторів. Він підвищує спостережливість і креативність.

Стихія Вогню
Вогненні Знаки — Лев, Овен, Стрілець. В принципі, це досить різні люди, тому у кожного з них буде свій камінь-талісман. Для Овна найкращим каменем буде алмаз або гірський кришталь. Це строго захисні талісмани, які допомагають Овнам не перегинати палицю. Ці люди забувають геть про захист, прямуючи вперед. Такі камені не тільки нагадують про необхідність озиратися назад і бути обережніше, але і оберігають від негараздів, які можуть ось-ось статися. Єдине, що потрібно від Овнів — це відсутність нервового напруження. Якщо ці люди будуть спокійні, то і каміння нададуть на них найкращий вплив.

Наступний Знак — Лев. Ці люди більш нервові, ніж Овни. Їм потрібен такий помічник, як рубін. Даний талісман носити рекомендується завжди. Він захищає від ревнощів, від заздрісників і ворогів. Він нагадує про важливі справи, покращує пам’ять і знижує ймовірність конфліктних ситуацій.

Нервовим людям фахівці з біоенергетики радять бути гранично обережними з рубінами. Леви — типові агресори і бунтарі, але вони вміють приховувати ці риси характеру і абстрагуватися від них. Доведеться робити це якомога частіше, якщо ви будете носити рубін.

Стрільці — ідеальні представники вогненної стихії. Вони володіють всіма позитивними рисами стихії Вогню, але при цьому вони не мають таких явних негативних рис, як Овни або Леви. Гранат — кращий камінь Стрільців. Він не просто дарує гармонію, а покращує всі позитивні якості цих людей, причому без будь-яких побічних ефектів. Найактуальніша сфера життя для Стрільців — ділова. Гранат допомагає знаходити спільну мову з будь-якою людиною. Це корисно і в любові.

Пам’ятайте про те, що кожна людина унікальна, тому крім вищеописаних каменів-талісманів ви можете використовувати і ті, які підходять вам за характером. Будьте самими собою і не бійтеся вчитися чомусь новому в житті, тому що кожен новий день — це джерело знань, досвіду, щастя. Удачі вам!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: