Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подарунок для пожежників

Наприкінці минулого року Славутицька пожежно-рятувальна частина №63 отримала новий автомобіль. Звичайно, окрім техніки для пожежників потрібен і якісний спецодяг, що відповідає сучасним вимогам та вкрай необхідний при ліквідації пожеж. Тому керівництво частини вирішило звернутися по допомогу до канадійської організації Global Fire Rescue, яка...

 

Наприкінці минулого року Славутицька пожежно-рятувальна частина №63 отримала новий автомобіль.

Звичайно, окрім техніки для пожежників потрібен і якісний спецодяг, що відповідає сучасним вимогам та вкрай необхідний при ліквідації пожеж. Тому керівництво частини вирішило звернутися по допомогу до канадійської організації Global Fire Rescue, яка багато років займається постачанням протипожежного обладнання та надає благодійну допомогу пожежникам практично з усього світу.

І ось сьогодні до Славутича волонтери доставили 28 захисних костюмів пожежогасіння та медичну аптечку. До речі, ці костюми є вогнестійкими, зносостійкими і забезпечують рівень захисту при 500 градусах протягом п’яти хвилин, а ще дозволяють пожежнику вільно рухатися.


Особовий склад пожежної частини на чолі з її начальником Олегом Лебедєвим задоволений подарунком та в свою чергу через волонтерів передали до Канади лист зі словами щирої вдячності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: