Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За ініціативи міської влади Славутича створено Асоціацію громад місцевої демократії

У Славутичі Європейська мережа з організації навчання місцевих та регіональних влад «ENTO Study Lab в України. Міста з перехідною економікою – моральне та фізичне відновлення» (ENTO) з 23 по 25 жовтня реалізує свою програму. У ці дні до нашого міста завітали представники міст-підписантів Асоціації громад місцевої демократії з українських міст...

У Славутичі Європейська мережа з організації навчання місцевих та регіональних влад «ENTO Study Lab в України. Міста з перехідною економікою – моральне та фізичне відновлення» (ENTO) з 23 по 25 жовтня реалізує свою програму. 

У ці дні до нашого міста завітали представники міст-підписантів Асоціації громад місцевої демократії з українських міст (Вознесенськ, Долина, Немішаєве, Нетечинці, Тетіїв, Українка, Фастів), також своїх представників направили Бельгія, Грузія, Литва, Німеччина, Франція, Хорватія, Швейцарія.


24 жовтня в Офісі підтримки громадських ініціатив міський голова Юрій Фомічев вітав учасників навчального заходу та побажав плідної роботи на користь власних громад. Із презентацією «Славутич: розвиток демократії на місцевому рівні» (досвід м. Славутича з впровадження Кодексу етики) виступила директор КП «Агенство регіонального розвитку» Арина Старовойтова.

У рамках навчальної програми відбувся семінар ENTO «Проблеми і перспективи міст у перехідний період на прикладі муніципалітетів європейських міст» та засідання Генеральної асамблеї ENTO.

У залі засідань виконкому міський голова Юрій Фомічев виступив із презентацією «Славутич: від мономіста до міста нових ідей (досвід м. Славутича в трансформації економіки та подоланні соціальних наслідків у зв’язку із закриттям містоутворюючого підприємства)».

 

Також представники міст-підписантів Асоціації громад місцевої демократії засвідчили створення Асоціації громад місцевої демократії.

Також учасникам Європейської мережі з організації навчання місцевих та регіональних влад (ENTO) була запропонована й змістовна екскурсійна програма.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: