Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітання зі святами від Ярослава Москаленка

Сьогодні ми, як ніколи раніше, усвідомлюємо значення вітчизняної самостійності. Український дух виплеканий сторіччями відважної боротьби українців за свободу і право розпоряджатися своєю долею на власній землі. Нас можуть випробовувати негараздами у соціальній та економічній сферах...

 

Шановні друзі!

Прийміть мої найщиріші вітання з Днем Державного Прапора України та 27-ою річницею Незалежності України!


Сьогодні ми, як ніколи раніше, усвідомлюємо значення вітчизняної самостійності. Український дух виплеканий сторіччями відважної боротьби українців за свободу і право розпоряджатися своєю долею на власній землі. Нас можуть випробовувати негараздами у соціальній та економічній сферах, намагатись посіяти зерна розбрату на релігійній ниві. Але народ, який сьогодні ціною життя і здоров’я щодня боронить власну Незалежність, розвиває рідну мову і культуру, не покладаючи рук працює на благо наступних поколінь українців і в єдиному пориві добивається створення Єдиної помісної церкви, незнищенний.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої держави, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідної громади, Київщини та всієї України.

У ці святі для кожного українця серпневі дні хочу побажати від усього серця, щоб не вичерпувалось джерело вашої віри, надії і любові, завжди була енергія і впевненість у власних силах. Зичу вам міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добробуту в кожній оселі!

З повагою

народний депутат України,
голова МДО «Київщина» Ярослав Москаленко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: