Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Два славутицькі проекти перемогли на обласному конкурсі

Два проекти, що були подані Славутицькою міською громадською організацією «Центр розвитку громади», отримали перемогу та будуть реалізовуватися і фінансуватися з обласного бюджету у повному обсязі. Проект «Життя на хвилі медіа-драйву» отримав 95% підтримки конкурсної комісії, «Молоді лідери Київщини» – 78%.


За результатами обласного конкурсу проектів, що проводився Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА, два проекти, що були розроблені Славутицькою міською громадською організацією «Центр розвитку громади» та Офісом підтримки ініціатив, отримали перемогу та будуть реалізовуватися й фінансуватися з обласного бюджету в повному обсязі. Проект «Життя на хвилі медіа-драйву» отримав 95% підтримки конкурсної комісії, «Молоді лідери Київщини» – 78%!

Перший проект буде реалізовано в рамках ХХV Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича», ювілейного. Другий проект дасть можливість навчати в Славутичі молодих лідерів Київщини.

Цьогоріч на конкурс було подано 27 пропозицій від 22-х інститутів громадянського суспільства. До відкритого захисту конкурсних пропозицій на другому етапі конкурсу було допущено 25 зареєстрованих проектних пропозицій від 20-ти інститутів громадянського суспільства. За підсумками оцінювання конкурсної комісії переможцями стали 15 конкурсних пропозицій від 12-ти інститутів громадянського суспільства. Вони отримають підтримку для реалізації поданих ініціатив у 2018 році.

Тож побажаємо нашим громадським організаціям нових проектів і перемог!

Відділ інформації 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: