Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 24 травня 2018

21 травня у залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася загальноміська нарада з питань міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про візит до префектури Фукусіма (Японія) у складі делегації...

21 травня у залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася загальноміська нарада з питань міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про візит до префектури Фукусіма (Японія) у складі делегації, яку очолював міністр екології і природних ресурсів України Остап Семерак. 

Під час візиту обговорювався ряд важливих питань, серед них і питання обміну досвідом з реабілітації населення після аварії на ЧАЕС. Японія проводить колосальну роботу з відновлення території, що постраждала внаслідок аварії на АЕС «Фукусіма». На ліквідації наслідків аварії працювало 30 млн чоловік, а з бюджету країни на 10 років виділено 320 млрд доларів США. Японія впроваджує сучасні методи економії енергоресурсів, використовує відновлювальні джерела енергії, розвиває високі технології, робототехніку.

На нараді обговорювалися питання проведення Дня міста, благоустрою, ремонту дорожнього покриття, зовнішнього освітлення, безпеки жителів.

Начальник Славутицького відділення поліції Дмитро Кудренко повідомив, що заходи, які проводились у місті, відбулися без порушень. Постійно виникають проблеми у жителів, які купують товар через Інтернет.

63-я ДРПЧ ліквідувала пожежу в гаражному кооперативі «Мустанг». Проводиться перевірка закладів освіти з питань протипожежної безпеки.

КП «Житлово-комунальний центр» розпочало ремонтні роботи дахів, заміну вікон.
За інформацією директора КП «Агентство регіонального розвитку» Арини Старовойтової , фестиваль кіно та урбаністики «86» відвідало три тисячі гостей, глядачами переглянуто 17 повнометражних і 22 короткометражних фільма, реалізовано 8 проектів, 30 дітей відвідали Школу дитячої урбаністики, працювало 5 команд архітектурного воркшопу, виступило 25 артистів. Після проведення «Велодня» та Дня міста вже планується програма Днів сталої енергії.

Директор КП «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Сергій Філіпов повідомив, що відремонтовано 90% спортивних майданчиків, запланована толока на яхт-клубі.

Із 22 травня в країні стартує ЗНО.

25 квітня у школах міста пройде свято останнього дзвоника.

На 16-му фестивалі «Прес-весна на Дніпрових схилах» команда # ПДМТV у номінації «Відеоробота» зайняла І місце, команда «МІАС» отримала спеціальну премію в номінації «Газета». Перше місце і у квесті по Межирір’ю.

Творчі колективи «Пой, душа!», капела «Натхнення», театральна студія «Добрий настрій» підтвердили звання «Народний аматорський колектив».

Хореографічний колектив «Славутич», театральний колектив «Імпровізація», ансамбль домристів «Веселка», хоровий колектив «Дзвони сонця» Дитячої школи мистецтв підтвердили звання «Зразковий колектив».

Більше інформації про загальноміську нараду за посиланням www.youtube.com (канал slavutich mvk)

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: