Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкритий чемпіонат міста з плавання

У Славутичі з 30 березня по 1 квітня відбувся спринтерський чемпіонат міста з плавання пам’яті тренера-викладача Валерія Юрійовича Верхольотова. Міський голова Юрій Фомічев урочисто відкрив змагання, привітав спортсменів та разом з ними і гостями змагань поклав квіти біля пам’ятної...

 
У Славутичі з 30 березня по 1 квітня відбувся спринтерський чемпіонат міста з плавання пам’яті тренера-викладача Валерія Юрійовича Верхольотова. Міський голова Юрій Фомічев урочисто відкрив змагання, привітав спортсменів та разом з ними і гостями змагань поклав квіти біля пам’ятної дошки тренеру В. Ю. Верхольотову.

За традицією, до міста на ці змагання приїжджають друзі, колеги та колишні вихованці з метою взяти участь у чемпіонаті. Загалом у змаганнях взяло участь 180 спортсменів різних вікових груп від 8 до 18 та від 20 до 59 років.

Спортсмени змагались на трьох дистанціях та за сумою часу (багатоборство). Славутичани за результатами змагань отримали 25 золотих медалей, 18 срібних та 12 бронзивих!

У змаганнях з естафетного плавання славутицькі спортсмени посіли такі місця: І місце – 5 команд, ІІ місце – 9, ІІІ місце – 5.

Чемпіонами змагань стали такі славутицькі спортсмени:

Валентина Хабел – чемпіонка двох багатоборств, Софія Бєляєва, Марія Ващенко, Данило Висоцький, Максим Горох, Маргарита Гросс, Артем Заруденський, Микола Коваленко, Вікторія Крижанівська, Ігор Огієнко, Богдан Райський, Анастасія Рамуль, Милана Рогова, Софія Рогова, Олексій Сахно, Костянтин Сидорін, Данило Сірий, Владислав Турчин, Катерина Хабел, Поліна Шуляренко,

Чемпіонами серед категорії «ветерани» стали:
Євген Бабич, Олексій Логвин, Борис Прилепський, Денис Усаєв, Вікторія Шпак.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради, а чемпіони та призери багатоборства – пам’ятними кубками та спеціальними медалями від родини Верхольотових. Всі учасники отримали пам’ятні вимпели, значки та солодкі призи. Всім було повідомлено, що басейн «Лазурний» працюватиме у квітні.

Вітаємо всіх переможців та призерів, бажаємо легкої води та швидких секунд! Дякуємо всім за участь, організацію та проведення змагань!


Н. М. ВЕРХОЛЬОТОВА,
тренер із плавання,
відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: