Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Готельєри та ресторатори Славутича зібралися на робочу зустріч

За ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради 20 березня в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) відбулася робоча зустріч готельєрів та рестораторів Славутича. На зустріч прийшло 12 представників місцевого готельного та ресторанного бізнесу.

 
За ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради 20 березня в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) відбулася робоча зустріч готельєрів та рестораторів Славутича.

На зустріч прийшло 12 представників місцевого готельного та ресторанного бізнесу. Були обговорені існуючі проблеми у веденні бізнесу та запропоновані нові можливості участі підприємців у програмі загальноміських заходів (Фестиваль «86», Міжнародна конференція INUDECO 2018, День міста, «Велодень – 2018» та інші спортивні змагання тощо).

Обговорили, як максимально врахувати побажання та пропозиції містян і туристів, покращити культуру обслуговування у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Важливою темою для зустрічі стало питання мобільності та привабливості торгівельних точок для вуличного харчування для славутичан і гостей міста.

Також обмінялися інформацією про те, як врахувати гастрономічні вподобання жителів і гостей міста під час різних подій та заходів. Розглянули можливості зміни локації торгових точок продажу їжі та сувенірних лавок під час масштабних міських подій. Учасниками було презентовано туристичний буклет «Славутич – місто нових ідей», а також перелік брендованої сувенірної продукції, яку можна продавати в ресторанах, кафе, готелі та хостелах нашого міста.

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть традиційними − і вже цьогоріч Славутич зможе відчути певні зміни в організацій та проведенні загальноміських заходів, фестивалів й інших подій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: