Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбулося громадське обговорення оновленої версії Кодексу етики

30 листопада 2017 року в Офісі підтримки громадських ініціатив відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Славутицької міської ради. Серед інших питань порядку денного під час засідання відбулося громадське обговорення оновленої версії Кодексу етики...

 

30 листопада 2017 року в Офісі підтримки громадських ініціатив відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Славутицької міської ради. Серед інших питань порядку денного під час засідання відбулося громадське обговорення оновленої версії Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади.

Координаторка проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив у м.Славутичі», що виконувався в рамках грантової угоди між виконавчим комітетом Славутицької міської ради та Радою Європи, Арина Старовойтова презентувала присутнім результати роботи експертної групи з оновлення тексту Кодексу етики. Було зазначено, що переглянуто 10 розділів, до тексту внесено 28 змістовних змін, враховані пропозиції від 540 респондентів, які долучалися до навчальних заходів, соціологічних опитувань та анкетувань, в т.ч. в режимі он-лайн.

До обговорення долучилися учасники експертної групи – завідуючий відділом з основних видів діяльності клубного закладу «Кіноконцертний комплекс»Людмила Любива, голова ГО «Спілка керівників та роботодавців», голова громадської ради при виконавчому комітеті Славутицької міської радиЮрій Єгоренко; громадські активісти та члени громадської ради Людмила Вольська, Володимир Крупський, Володимир Щербина, Євген Гарін. Рішенням громадської ради було вирішено підтримати презентований Кодекс етики для проходження подальшої процедури схвалення.

Шановні славутичани! Експертна група готується до подальших кроків за процедурою схвалення Кодексу етики, зокрема до загальноміських громадських слухань. Якщо у Вас виникатимуть додаткові пропозиції та зауваженя, будь ласка, пишіть на електронну адресу, що вказана нижче, до 10 грудня 2017 року.

Адреса Офісу: м.Славутич, Проспект Дружби народів, 7 (БК «Енергія), ІІ поверх. Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00. Телефони: (045-79) 2-22-50, факс (045-79) 2-10-90
Адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: