Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нарада міського голови з виконкомом за 23 жовтня 2017

В понеділок, 23 жовтня, міський голова Юрій Фомічев провів наради з завідуючими структурних підрозділів виконавчого комітету та управлінь Славутицької міської ради та розширену загальноміську нараду з керівниками підприємств та організацій міста з питань забезпечення.

 

В понеділок, 23 жовтня, міський голова Юрій Фомічев провів наради з завідуючими структурних підрозділів виконавчого комітету та управлінь Славутицької міської ради та розширену загальноміську нараду з керівниками підприємств та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста.

• 21 жовтня проведено селекторну нараду з ПАТ «Київобгаз», а 23 жовтня бригада "Київобзазу" прибула до міста. Наразі ведуться підготовчі роботи по підключенню міської котельні до газу та забезпечення міста теплом.

• 20 жовтня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надаються КП «УЖКГ». З даним рішенням можна ознайомитися на сайті e-slavutich.gov.ua у розділі «Актуально». Тарифи збільшені і встановлені до 30 листопада цього року. А до цього часу працюватиме створена комісія з числа депутатів, яка і визначить економічну обґрунтованість нових тарифів, що дасть можливість у майбутньому не накопичувати борги за спожитий газ.

• 20 жовтня відбулося засідання постійної комісії Київської обласної ради з питань екології, водних ресурсів, природокористування, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на інших НС, на якому обговорювалось питання будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива у чорнобильській зоні. В засіданні брали участь представники НАЕК «Енергоатом», м. Славутича, Поліської та Іванківської районних рад, ДСП «Чорнобильська АЕС».

• Міський методичний центр Управління освіти і науки, єдиний в Київській області, отримав перемогу у конкурсі «(Не)конференції» EdCamp, що проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчителів. Всеукраїнський рух «(Не)конференції» EdCamp проведе у травні 2018 року у Славутичі для 80 учасників регіональну (Не) конференцію «Нова українська школа – запалюємо вогник у скептиків».

• З метою озеленення міста КП «ЖКЦ» придбано 85 дерев та кущів.

• Підвищені пенсії у цьому році не вплинуть на розмір субсидій, що надаються жителям міста.

• Підприємства міста працюють у штатному режимі.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: