Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Там, де переображаються серця…

Особливим місцем зустрічі Творця і людини, споконвіку був храм. Такий на перший погляд, мовчазний свідок, переміни людства у люд Божий; трансформації каменя на чутливе серце; перших кроків людини від небуття до буття… 19 серпня величаємо одне з величних Господських свят-Переображення.

 

Особливим місцем зустрічі Творця і людини, споконвіку був храм. Такий на перший погляд, мовчазний свідок, переміни людства у люд Божий; трансформації каменя на чутливе серце; перших кроків людини від небуття до буття…

19 серпня величаємо одне з величних Господських свят-Переображення. Історія оповідає про зміст події, де Господь об»явив Свою славу, трьом близьким учням і показав природній стан людини,до її гріхопадіння.

Цього дня, у парафіян храму в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч», що у місті Славутич було особливе піднесення, адже відбулась перша Літургія, після завершення будівельних робіт в їхньому довгоочікуваному храмі!

Праця багатьох людей, жертводавців, настоятеля отця Юрія та всіх людей доброї волі була своєрідними цеглинками при побудові.

Урочисто, велично, молитовно, з радістю в поглядах та трепетом у серцях…парафіяльна родина посвячувала кошики з першоплодів, як символ вдячності Творцеві за Його Батьківську любов та Милосердя.

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: