Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Патріотичне виховання

27 лютого в рамках патріотичного виховання молоді в Соціально-психологічному центрі м. Славутич для учнів 6-Б класу ЗОШ №3 була організована зустріч школярів з демобілізованим учасником АТО Олександром Латишевим та волонтером міста Вікторією Цехмистер. Олександр поділився з дітьми...

 

27 лютого в рамках патріотичного виховання молоді в Соціально-психологічному центрі м. Славутич для учнів 6-Б класу ЗОШ №3 була організована зустріч школярів з демобілізованим учасником АТО Олександром Латишевим та волонтером міста Вікторією Цехмистер.

Олександр поділився з дітьми враженнями про те, як живуть і несуть службу військовослужбовці, пригадав цікаві випадки, розповів як вони кожного разу радіють дитячим малюнкам і листам. Також він познайомив учнів з військовими спецзасобами та їх призначенням.
Школярі з інтересом слухали, запитували, розглядали фронтові сувеніри та прапори з автографами та побажаннями військових славутицькому екіпажу волонтерів, приміряли каски та бронежилети.

Крім того, на заході говорили про волонтерський рух, допомогу та добрі справи. Діти згадували на особистих прикладах, коли самі надавали допомогу і виступали у ролі волонтерів. Вікторія розповіла учням про свою діяльність, продемонструвала фото- і відео матеріали поїздок в зону АТО.

Такі зустрічі корисні обом сторонам: ми розповідаємо дітям про те, що є люди, які потребують допомоги, і є ті, які хочуть допомагати. Дорослі мають можливість передати досвід, особистим прикладом і «живою історією» надихнути молодих людей на добрі безкорисливі справи.

Майя Багнюк
психолог СПЦ

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: