Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обереги для воїнів АТО

Із стародавніх часів в Україні, проводжаючи хлопця до війська, матері, сестри, наречені давали йому в дорогу оберіг, що мав захистити солдата в скрутну годину. Сьогодні велика українська родина проводжає своїх синів на захист країни і кожен із нас може зробити свій...

 

Із стародавніх часів в Україні, проводжаючи хлопця до війська, матері, сестри, наречені давали йому в дорогу оберіг, що мав захистити солдата в скрутну годину.

Сьогодні велика українська родина проводжає своїх синів на захист країни і кожен із нас може зробити свій внесок у збереження незалежності і територіальної цілісності нашої держави. Відомо, що найбільшу захисну силу має оберіг, створений руками дитини.

5 січня 2017 року у Соціально-психологічному центрі м. Славутич соціальний педагог Антоніна Смирнякова провела творче заняття на тему: «Голуби миру».

Серед присутніх буле діти учасників АТО. Діти з великим задоволенням, відповідальністю та хвилюванням підійшли до виготовлення паперових голубів – символів миру, щоб подарувати їх воїнам АТО.

Головною ж метою заходу стало бажання показати усім, що діти хочуть жити, творити, навчатись та рости під мирним небом, у мирній країні.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: