Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Сіверські клейноди»: мистецький десант в Славутич

Останнім часом погода не дуже балує містян: надворі – зима-незима, сирість і мряка, та що там той зовсім не зимовий кліматичний антураж, коли Славутич святкував День енергетика! Хоча Славутич адміністративно й підпорядковується Київській області, та територіально він більше...

 

Останнім часом погода не дуже балує містян: надворі – зима-незима, сирість і мряка, та що там той зовсім не зимовий кліматичний антураж, коли Славутич святкував День енергетика!

Хоча Славутич адміністративно й підпорядковується Київській області, та територіально він більше тяжіє до Чернігівської, оскільки розміщений на її землях. Славутич – не лише місто енергетиків, він, окрім всього, вибачте за ненавмисну тавтологію, має свою непідробну енергетику! Тому кому-кому, як не йому, наповнювати професійне свято працівників енергетичної галузі не тільки здобутками, не лише досягненнями, а ще й доцільним та змістовним відпочинком і духовним життям!

От і цього разу славутичани радо зустрічали гостей із Чернігова, митців з обласного філармонійного центру – 23 грудня до них завітав славетний академічний ансамбль пісні й танцю «Сіверські клейноди». Він привіз як вітання сусідньому місту енергетиків свою цікаву та змістовну програму. І вдячні глядачі оплесками зустрічали на сцені ККК кожен номер «клейнодівської» програми – тут переміжалися і музика, і танці, і спиви, загалом було виконано біля двох десятків номерів.

Хоча програма й була розрахована на півтори години виступів, та її, на жаль, довелося скоротити, оскільки це був не типовий концерт, а урочисті збори еліти Славутича напередодні його 30-річчя– енергетичну спільноту вітало керівництво міста, високі гості з Києва, серед який був і народний депутат Іван Рибак, керівництво ДСП «ЧАЕС» та Державного агентства зони відчуження, були нагородження кращих із кращих, теплі зустрічі ветеранів ЧАЕС та ліквідаторів чорнобильського лиха, згадки про минуле тощо.

Одним словом, мистецький чернігівський десант вдався на славу – глядачі й слухачі довго не відпускали артистів зі сцени!

Володимир ШОСТКА, фото Людмили ЛЮБИВОЙ

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: