Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гуманітарний вантаж військовослужбовцям доставлено

23 грудня, від Київщини на Схід, вирушила колона з 44 вантажних автобусів технічної допомоги бійцям АТО на лінію фронту. Один автобус споряджено було і від нашого Славутича. Перший заступник міського голови Віктор Шевченко розповів, що доїхавши до Дніпра, далі наш автобус поїхав...

 

23 грудня, від Київщини на Схід, вирушила колона з 44 вантажних автобусів технічної допомоги бійцям АТО на лінію фронту.

Один автобус споряджено було і від нашого Славутича. Перший заступник міського голови Віктор Шевченко розповів, що доїхавши до Дніпра, далі наш автобус поїхав до Сєверодонецька.

Приємно було розвантажувати вантаж для військовослужбовців із запчастинами, будівельними матеріалами, продуктами харчування і цукерками. Душу бійцям зігріли вітальні листівки від дітей Славутича.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи: колективу ВП «АРСу», УЗФО, магазину «Вена», Віктору Карцеву, Василю Фещенку, Владиславу Арєф’єву, Юрію Рєпєху, Сергію Чеснокову, Катерині Журавльовій , Миколі Рожкову, Аллі Школьній, Лідії Бовді, Денису Іванову, Галині Тютюнниковій, а також Миколі Радченко.

Дякуємо нашим захисникам за те, що вони тримають лінію оборони.

І нехай прийдешній Новий рік стане мирним!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: