Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наші батутисти – попереду

З 16 по 17 листопада 2016 року в м. Славутичі у Київському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімп» відбувся відкритий Чемпіонат Київської обласної організації ФСТ «Спартак» та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи зі стрибків на батуті присвячені ліквідаторам ...

 
З 16 по 17 листопада 2016 року в м. Славутичі у Київському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімп» відбувся відкритий Чемпіонат Київської обласної організації ФСТ «Спартак» та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи зі стрибків на батуті присвячені ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та Дню енергетика.

У змаганнях брали участь понад 100 учасників: ДЮСШ № 4 (м. Київ), ДЮСШ «Спартак» (м. Київ), ДЮСШ «Акроспорт» ФСТ «Україна» (м. Київ), КДЮСШ (м. Славутич) та СМО ФСТ «Спартак» (м. Славутич).

Спортсмени зі стрибків на батуті змагались в особисто-командних змаганнях, що включають індивідуальні стрибки, синхронні стрибки та командні змагання.

За підсумками у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда КДЮСШ (м. Славутич), друге місце - ДЮСШ «Спартак» (м. Київ), третє місце посіла команда ДЮСШ № 4 (м. Київ), IV місце – СМО ФСТ «Спартак» (м. Славутич», V місце - ДЮСШ «Акроспорт» ФСТ «Україна» (м. Київ). В загальну скарбничку міста славутицькими батутистами внесено 10 золотих, 10 срібних та 7 бронзових нагород.

Варто також зазначити, що одночасно із чемпіонатом Київської обласної організації ФСТ «Спартак» завершився чемпіонат зі стрибків на батуті серед спортсменів КДЮСШ, де вихованці спортивної школи показали дуже гарні результати. (тренери: ЗТУ Савельєв В.К. та Майстер спорту СРСР Ломова Ж.В.)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: