Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бренд Славутича творимо разом

Впродовж 2015-2016 років у місті активно працювала Координаційна рада з реалізації Програми розвитку муніципального туризму, створена для формування бренду міста Славутич та подальшого його підтримування і просування. Наявність бренду та чіткої іміджевої позиції міста...

 
Впродовж 2015-2016 років у місті активно працювала Координаційна рада з реалізації Програми розвитку муніципального туризму, створена для формування бренду міста Славутич та подальшого його підтримування і просування.

Наявність бренду та чіткої іміджевої позиції міста підтримуватиме конкурентоспроможність Славутича і його престиж на ринку туристичних послуг. Станом на грудень 2016 року проведено всеохоплюючий збір ідей славутичан стосовно сприйняття міста та його ідентичності, більше 30 робочих нарад за участі різних представників громадськості міста, анкетування та соціологічні опитування, публічні презентації тощо. До цієї роботи були залучені експерти з м. Києва, Чернігова, Львова, Харкова.

На основі зібраного матеріалу розроблена концепція майбутнього бренду Славутича. Із проміжними результатами дослідження можна ознайомитися у стрічці новин на сторінці Координаційної ради https://www.facebook.com/Slavutych.Brand/

Із приємністю повідомляємо, що 20 грудня 2016 року о 14.30 в приміщенні великої конференц-зали Навчально-тренувального центру ДСП ЧАЕС за адресою Добринінський квартал, 17 відбудеться заключна зустріч-воркшоп (робоча майстерня) «Бренд Славутича творимо разом», де будуть підведені підсумки роботи Координаційної ради та схвалена остаточна концепція майбутнього бренду міста.

Запрошуємо зацікавлених славутичан взяти участь у зазначеному заході.
Реєстрацію на захід відкрито за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScf-zkD3SWCtzG1OA…/viewform
або за телефоном: 2-10-90.

Контактна особа: Старовойтова Арина Олександрівна, заступник директора з питань регіонального розвитку КП «Агентство регіонального розвитку», мобільний телефон 0509009474, службовий телефон 2-10-90, електронна адреса starovojtova888@gmail.com.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: