Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дебют важкоатлета з обмеженими можливостями

19 листопада 2016 року пройшов відкритий турнір міста Чернігова з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору з жиму штанги лежачи з нагоди Міжнародного Дня осіб з обмеженими можливостями. За перемогу змагались 30 атлетів...

 

19 листопада 2016 року пройшов відкритий турнір міста Чернігова з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору з жиму штанги лежачи з нагоди Міжнародного Дня осіб з обмеженими можливостями.

За перемогу змагались 30 атлетів у восьми вагових категоріях від 49 до +107 кілограмів серед чоловіків та серед жінок у вагових категоріях від 55 до 67 кілограмів. Спортсмени з Ніжинського району смт. Лосинівка, Чернігівського району с. Боромики, Київської області м. Славутич, Сумської області м. Шостка та м. Чернігів показували свою майстерність та фізичну витримку.

Вперше в своєму житті на змаганнях виступив спортсмен зі Славутича Іванов Євгеній, і дебют виявився досить вдалим. Євгеній здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 65 кг з результатом 43 кг.
Бажаємо Євгенію подальших успіхів на змагальному помості, тим більш, що він мріє про участь у змаганнях обласного та всеукраїнського рангу. Так тримати Євгеній!

Організатором заходу являється Чернігівська обласна ДЮСШ інвалідів за підтримки Департаменту сім`ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації., В НОК України в Чернігівської області, Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: