Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич має талант!

Міський фестиваль "Славутич має талант!" зібрав чимало охочих позмагатися за "гран-прі", що становить 5000 грн. Фестиваль складається із трьох турів - І-й відбувається у закладах - дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних. ІІ-й відбудеться 08 грудня у актовій залі Палацу...

 

Міський фестиваль "Славутич має талант!" зібрав чимало охочих позмагатися за "гран-прі", що становить 5000 грн. Фестиваль складається із трьох турів - І-й відбувається у закладах - дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних.

ІІ-й відбудеться 08 грудня у актовій залі Палацу, де будуть обрані 10 щасливчиків-фіналістів, а до журі залучені справжні професіонали та заслужені артисти України.

А ІІІ-й - це масштабний гала-коцерт, що відбудеться 24 грудня 2016 року у СК "Олімпієць" на великій професійній сцені, де й будуть нагороджені переможці.

05 грудня 2016 року І відбірковий тур відбувся і для вихованців Палацу. Загалом його учасниками стали 87 вихованців. У складі журі - директор Палацу Ніна Єрьоміна, заступник директора Наталія Шумейко, педагоги Лариса сивка, Юлія Красківська та Тетяна Денисенко. У результаті - вітаємо з виходом до ІІ туру:

номінація "театральн мистецтво":
Сивка Добриня, Крупський Гліб, Симонова Яна, Автуєвич Анна, Сивка Данило

номінація "вокальне мисцетво":
Красківська Варвара, Бура Лілія, Дудкіна Єлизавета, Юрченко Софія, Шевченко Вікторія, Петренко Яна, Сивка Данило, дует Дудкіна Єлизавета та Юрченко Софія

номінація "хореографічне мистецтво":
колектив "Дивоцвіт" - композиція "Тарантелла", композиція "Українські вечорниці"
колектив "Театр танцю" - композиція "Чорний квадрат", "Тусовка в метро", соло Аліна Коваленко
номінація "оригінальний жанр":
колектив "Драм Арт" - композиція "Олімп".

Вітаємо!!! Запрошуємо усіх на другий тур! Стартуємо 08 грудня 2016 року з 14.00.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: