Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подробиці стрілянини в Славутичі

За уточненою інформацією поліції, 9 листопада о 04:00 надійшло повідомлення про те, що чоловік у камуфляжній формі викрав автомобіль "ЗАЗ Таврія" у місті Славутичі. Через 40 хвилин наряд патрульних зафіксував зазначену машину в одному із кварталів міста. Коли патрульні зупинили машину...

 
За уточненою інформацією поліції, 9 листопада о 04:00 надійшло повідомлення про те, що чоловік у камуфляжній формі викрав автомобіль "ЗАЗ Таврія" у місті Славутичі. Через 40 хвилин наряд патрульних зафіксував зазначену машину в одному із кварталів міста. Коли патрульні зупинили машину, із салону вийшов водій і відкрив стрілянину, після чого втік.

«Двоє поліцейських доставлені в лікарню. Один із них з пораненнями в ділянці грудей і спини перебуває у важкому стані. Другий правоохоронець отримав поранення ніг»
, – ідеться у повідомленні.

Як стало відомо на ранок 10 листопада, один правоохоронець прооперований і знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні, стан стабільно важкий. Стан другого поліцейського стабільний.

За даним випадком відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

Поліцією ведуться слідчі дії.

Шановні славутичани, звертаємося до вас із проханням, якщо хтось володіє будь-якою інформацією з приводу даного випадку просимо повідомити за телефонами: 102, 2-15-41
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: