Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичане будуть пізнавати Україну

У Славутичі буде реалізований соціальний проект "Book Space "Пізнаємо Україну разом" в рамках програми Британської ради "Активні громадяни". У травні 2016 року за сприяння міського методичного центру управління освіти і науки Славутицької міської ради всі охочі мешканці Славутича...

 
У Славутичі буде реалізований соціальний проект "Book Space "Пізнаємо Україну разом" в рамках програми Британської ради "Активні громадяни"

У травні 2016 року за сприяння міського методичного центру управління освіти і науки Славутицької міської ради всі охочі мешканці Славутича мали змогу взяти участь у тренінгу від Громадської організації «Чернігів Європейський» та Чернігівського національного технологічного університету в рамках програми Британської Ради "Активні громадяни".

Тренери проекту Ганна, Тетяна, Наташа і Катерина допомагали учасникам розбиратися у складових сталого розвитку, у питаннях взаємодії громади із владою та бізнесом, навчали писати власні соціальні проекти.
Терещенко Ірина, учасниця програми, методист із дошкільної освіти міського методичного центру управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області розробила соціальний проект «Book Space «Пізнаємо Україну разом» та отримала підтримку проекту на реалізацію. Його буде впроваджено вже з вересня 2016 року в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) № 8 «Теремок».

Мета проекту: створення простору для ефективного проведення вільного часу, взаємодії батьків та дітей, утвердження в громаді цінності читання книг на паперових носіях, патріотизму, поваги та інтересу до пізнання України, української мови та культури.

Бажаємо успіху проекту! Сподіваємося, що ця ініціатива стане добрим прикладом для інших навчальних закладів міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: