Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"ART-лавку" відкрито! Завітайте!

11 лютого 2016 року відбулася офіційна презентація спільного освітнього проекту Палацу та славутицьких підприємців у особі народної майстрині Тетяни Губи. Ідея проекту виникла вже давно і от нарешті ми відкрили "ART-лавку"! Цей проект покликаний задовольнити естетичні потреби...

 

11 лютого 2016 року відбулася офіційна презентація спільного освітнього проекту Палацу та славутицьких підприємців у особі народної майстрині Тетяни Губи. Ідея проекту виникла вже давно і от нарешті ми відкрили "ART-лавку"!

Цей проект покликаний задовольнити естетичні потреби одразу у трьох напрямках:

1) Придбати - готові вироби, сувеніри, картини виготовлені різними техніками, а також дрібну фурнітуру для їх виготовлення.
2) Замовити - якщо те, що є у наявності вам чомусь не підходить або є власна креативна ідея - наші майстрині реалізують її для вас.
3) Виготовити власноруч - на майстер-класах, де кращі майстрині Палацу навчать вас як виготовити сувеніри власними руками. У перспективі - запрошення майстринь з Чернігова та Києва.

Тож, хто ще не встиг відвідати нашу "ART-лавку" - ми працюємо для вас у будні з 11 до 20 години!

На презентації була проведена безпрограшна лотерея, а після - пройшов черговий майстер-клас від Ольги Котюх до Дня усіх Закоханих, учасники якого виготовили чудові валентинки у техніці декупаж.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: