Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"5 кроків до кохання" - Молодіжна рада вітає старшокласників із Днем Закоханих!

12 лютого 2016 року напередодні Дня Закоханих депутати Молодіжної ради провели шоу-програму "5 кроків до кохання". 5 мужніх хлопців та 25 чарівних дівчат намагалися створити "ідеальну пару". Хлопцям довелося обирати собі дівчину лише по її речам - парфумам, іграшкам, взуттю, улюбленій...

 

12 лютого 2016 року напередодні Дня Закоханих депутати Молодіжної ради провели шоу-програму "5 кроків до кохання". 5 мужніх хлопців та 25 чарівних дівчат намагалися створити "ідеальну пару".

Хлопцям довелося обирати собі дівчину лише по її речам - парфумам, іграшкам, взуттю, улюбленій музиці, фільмам, автомобілям, містам, мріям.

Так сформувалося п'ять пар: Євгеній Скуратівський та Дарія Блудша, Гліб Герасько та Анжела Шевченко, Євген Прус та Юлія Вишневецька, Володимир Оксюк та Ксенія Колонтай, Андрій Бондаренко та Кристина Зайченко.

Але на цьому випробування не закінчилися - для визначення пари-переможця їм довелося танцювати, показувати слова, клеїти колажі про своє кохання та згадувати компліменти.

Переможцями стали Володимир Оксюк та Ксенія Колонтай, які отримали головний приз - вечерю у "Кав'ярні на Майдані". А усі учасники отримали солодкі призи.

Вітаємо із Днем закоханих!
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: