Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хто-хто в «Теремі» живе?.. До 25-річчя закладу

Є у місті «Теремочок», «Теремок», Наш улюблений садочок, наш садок, І казки прилітають сюди, Тут нас свято чекає завжди.Ці слова гімну дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №8 «Теремок» лунали у музичній залі цьогоріч 18 січня. У цей день «Теремок» відсвяткував свій...

 

Є у місті «Теремочок», «Теремок»,
Наш улюблений садочок, наш садок,
І казки прилітають сюди,
Тут нас свято чекає завжди.


Ці слова гімну дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №8 «Теремок» лунали у музичній залі цьогоріч 18 січня. У цей день «Теремок» відсвяткував свій 25-річний ювілей! За цей час випускниками «Теремка» стали понад 1200 вихованців.

Сьогодні дошкільний заклад відвідують 214 дітлахів від 1 до 6-7 років. З ними і для них працюють 57 співробітників, з них педагогів – 26 та медичного, обслуговуючого і технічного персоналу – 31. Усі разом і кожен особисто упродовж усіх років віддають частинки своєї душі і серця діткам – як говорила Софія Русова, «найдорожчому скарбу кожного народу».Із 2008/2009 навчального року колектив працює над науково-методичною проблемою «Впровадження педагогічної концепції Софії Русової в освітньо-виховний процес сучасного дошкільного навчального закладу» та над створенням у дошкільному закладі освітньо-виховного центру Софії Русової. Адже її погляди актуальні й сьогодні.

С. Русова збагатила теорію виховання положеннями про комплексний особистісно-орієнтований підхід до виховання, своїм прагненням об’єднати всі виховні мотиви на дитину з метою формування гармонійної особистості, палкого патріота своєї країни, людину розумну, гуманну, відповідальну, працьовиту. Прагнемо, щоб саме такими зростали наші вихованці, тому щодня кожен працівник передає діткам свої знання, вміння і навички.

Усіх мешканців «Теремка» з ювілеєм привітали почесні гості: міський голова Фомічев Ю. К., заступник міського голови Линкевич О. Б., в.о. начальника управління освіти і науки Ігнатова А. В., провідний спеціаліст управління освіти і науки Васянович О. В., голова профспілки працівників закладів освіти Савенко А. В., перші методисти Сахарова Т. В. та Сараєва Н. О., представники батьківської громади Іваніцька М. В. та Соколова А. Ю. Особливі слова подяки і привітання хочеться висловити колективу «Теремка», тим, хто сьогодні працює, навчає і виховує малюків, створює для них сприятливе розвивальне середовище, комфортні умови перебування, найталановитішим вихованцям, батьківській громаді, почесним гостям і друзям. Окремі слова подяки – першим завідуючим Шамаєвій І. М. та Каранді Г. І., методистам Сахаровій Т. В., Сараєвій Н. О., Сухоставській К. В., Семич О. М., Дорожкіній В. С. та всім працівникам, які упродовж усіх років працювали в нашому дошкільному закладі.

Низькій уклін міському голові Фомічеву Ю. К. за сприяння в утепленні та ремонті крівлі, заміні вікон у всій будівлі дошкільного закладу – це найкращий та найнеобхідніший подарунок для нашого «Теремка»! Щиро дякую адміністрації та творчому колективу телебачення компанії «Медіа Дім» – Волчан В. В., Демидову О. О., Латишевій О. В., Кузьміну В. В. за професійну відеозйомку та сприяння у створенні відеофільму про святкування дня народження «Теремка» та Шестаку О. О. за проведення фотосесії під час святкування. Бажаю всім миру, добробуту, злагоди, віри, надії, любові!


Гори, свічечко, яскраво,
Ніжно, світло, величаво,
«Теремок» наш зігрівай,
Мир і радість посилай!
Оберігай садочок милий,
В день народження щасливий,
І кожен день, і кожен рік –
Благослови на довгий вік!


З найщирішими побажаннями – завідуюча дошкільним навчальним закладом №8 «Теремок» Наталія Миколаївна ФЕДОРЧЕНКО



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: