Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Засідання виконавчого комітету 21 вересня 2015

У понеділок 21 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради під головуванням в.о. міського голови, секретаря ради Фомічева Ю. К. Юрій Кирилович повідомив про засідання колегії Київської ОДА, що відбулася у цей день. Область має добрі показники...

 

У понеділок 21 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради під головуванням в.о. міського голови, секретаря ради Юрія Фомічева.

Юрій Кирилович повідомив про засідання колегії Київської ОДА, що відбулася у цей день. Область має добрі показники соціально-економічного розвиту. Відкритими залишаються питання постачання газу на початку опалювального сезону. Особлива увага зараз приділяється оформленню житлових субсидій.
Розпочинається активна фаза виборів до міської ради та обласної ради. Скликаються партійні конференції, на яких висувають кандидатів у депутати.

Про виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та стан сплати за житлово-комунальні послуги доповіли Жаболенко І.М. та Жеребнова М.В. Комунальні підприємства «УЖКГ» та «ЖКЦ» готові до опалювального сезону.

З 15 вересня і до закінчення опалювального сезону мешканці житлових будинків не можуть встановлювати нові опалювальні прибори. Після зростання цін на будівельні матеріали важко даються ремонти покрівель. У Білгородському, Талліннському, Московському кварталах проводиться ремонт швів. Проходять загальні збори мешканців будинків де вирішується питання придбання та встановленню теплолічильників у житлових будинках. Населенням сплачено 72 % коштів за надані житлові послуги. На виконкомі постало питання про проведення робочої наради на початку пуску тепла в місто.

Наступним розглядалося питання про внесення змін до показників бюджету м. Славутича на 2015 рік. З 1 вересня піднімається розмір заробітної плати працівників бюджетної сфери у середньому на 13%, закладів культури на 15%.

На виконкомі було визначено відповідальних виконавців проекту «Підвищення енергоефективності бюджетного закладу та вуличного освітлення у місті Славутичі. Затверджено фінансовий план КП «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» на 2016 рік та звіт про оцінку комунального майна (ЗОШ №2, фітнес клуб). Погоджено прийняття на баланс дорожнього покриття автодороги Славутич-Мекшунівка.

Управління інформації та електронного самоврядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: