Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Соціально-психологічний центр розпочав роботу с бійцями АТО

У Соціально-психологічному центрі м. Славутич розпочав роботу кабінет фізичної реабілітації та масажу для учасників АТО та ветеранів війни. В кабінеті можна відпочити та зняти напругу за допомогою масажу, комплексної роботи з тілом, психологічних консультацій, що додасть вам ...

 
У Соціально-психологічному центрі м. Славутич розпочав роботу кабінет фізичної реабілітації та масажу для учасників АТО та ветеранів війни.

В кабінеті можна відпочити та зняти напругу за допомогою масажу, комплексної роботи з тілом, психологічних консультацій, що додасть вам хорошого настрою та відчуття бадьорості.

Також проводиться набір груп для занять у фітнес-центрі.

Усі послуги надаються безкоштовно. Запис на прийом за телефонами: 2-94-21, 2-94-86. Графік роботи кабінету: понеділок, четвер – 9.00–18.00, перерва – 13.00–14.00; п’ятниця – 14.00–18.00.

Також у Центрі розпочав роботу юрисконсульт, який надаватиме правову допомогу ветеранам війни, волонтерам та учасникам АТО з таких питань: роз’яснення щодо пільг, компенсацій, пенсій; надання допомоги в оформленні документів, звернень до органів влади тощо.

Всі послуги є безкоштовними. Юрисконсульт працює за таким графіком: понеділок – п’ятниця – з 9.00 до 13.00. Довідки за телефонами: 2-13-89, 2-94-21.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: