Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загальноміська акція "Привітай колишнього педагога!"

Пропонуємо долучитися до загальноміської акції «Привітай колишнього педагога!» до Міжнародного дня громадян похилого віку та Міжнародного дня вчителя. Напередодні відзначення цих днів пропонуємо учням, вихованцям, педагогам завітати до колишніх педагогічних працівників...

 
Нагадуємо, що 01 жовтня відзначається Міжнародний день громадян похилого віку.

Рекомендуємо долучитися до акції шляхом проведення у закладах освіти тематичних вечорів, спортивних турнірів, концертних програм, фестивалів та інших заходів за участю учнівської та студентської молоді з метою надання соціальної допомоги людям похилого віку.

Пропонуємо долучитися до загальноміської акції «Привітай колишнього педагога!» до Міжнародного дня громадян похилого віку та Міжнародного дня вчителя. Напередодні відзначення цих днів пропонуємо учням, вихованцям, педагогам завітати до колишніх педагогічних працівників навчального закладу та привітати із професійним святом – Днем працівника освіти України. Привітати можна листівкою та (або) букетом, можна також запросити колишніх педагогів на святкування професійного свята безпосередньо до закладу.

Підтримайте акцію!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: