Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Незалежності України!

Об'єднавши зусилля навколо вічних, непорушних цінностей, ми повинні знову вибороти і здобути незалежність - від бідності, корупції та інших хвороб нашого суспільства. Упевнений: наша спільна наполеглива праця на благо Батьківщини відродить країну, зробить українців щасливішими

Олександр Качний
Шановні співвітчизники!

Останні два роки стали найскладнішими для незалежної України. На долю нашої країни випали страшні випробування: втрата територій і війна, падіння економіки та зростання цін, зубожіння мільйонів людей. Ці роки назавжди залишаться в історії України часом розрухи, страху і невизначеності.


Але разом з тим ці роки стали для всіх нас часом переосмислення і усвідомлення. Усвідомлення того, що лише відкинувши суперечності, досягнувши миру і об'єднавшись ми можемо врятувати країну. Усвідомлення того, що ненависть, брехня і лицемірство в врешті-решт програють, а терпіння, здоровий глузд, мирне життя, любов до рідної землі та до свого ближнього - обов'язково переможуть. І все, що сьогодні відбувається - лише випробування, яке нам всім судилося пройти з честю. Зараз, як і 24 роки тому, ми стоїмо на початку великого і важкого шляху.

Об'єднавши зусилля навколо вічних, непорушних цінностей, ми повинні знову вибороти і здобути незалежність - від бідності, корупції та інших хвороб нашого суспільства. Упевнений: наша спільна наполеглива праця на благо Батьківщини відродить країну, зробить українців щасливішими і багатшими.

У цей святковий день бажаю вам, дорогі співвітчизники, миру, міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевного спокою та впевненості в майбутньому, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового мирного життя!

Олександр Качний, депутат Київської обласної ради
Голова Регіональної організації
Політичної партії «Опозиційний блок» в Київській області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: