Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до акції « Вода для солдата»

Мобілізовані наші славутичани, що служать в зоні АТО, мають велику потребу в питній воді. 30 липня з 10.00 до 18.00 у приміщення БПО «Люкс» (1-й поверх напроти ресторану «Славутич») буде проводитись акція «Вода для солдата». Просимо всіх небайдужих славутичан...

 
Мобілізовані наші славутичани, що служать в зоні АТО, мають велику потребу в питній воді.

30 липня з 10.00 до 18.00 у приміщення БПО «Люкс» (1-й поверх напроти ресторану «Славутич») буде проводитись акція «Вода для солдата». Просимо всіх небайдужих славутичан та керівників підприємств долучитись до акції та передати бутильовану воду для мобілізованих та учасників АТО.
За додатковою інформацією можна звертатись за тел. «гарячої лінії» 3-00-11 (+192).


Міський штаб з питань координації надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям, та сім’ям вимушених переселенців зі сходу України
ІНФОРМУЄ:


Протягом червня–липня 2015 року підприємцями та волонтерами м. Славутич придбано та направлено до зони дії АТО:

– бутильованої мінеральної води для мобілізованих славутичан – на загальну суму 23 тис. 227 грн. Велика подяка за участь у цій акції висловлюється таким благодійникам (за алфавітом): Бовда Л. І., Гусєва В. О., Іванов Д. А., Навозенко А. Г., Радченко М. І., Школьна А. М., Смоліговець М.М.

– тютюнових виробів – 205 пачок на загальну суму 2 тис. 32 грн. Благодійники: Радченко М. І., Рожков М. О., Тютюнникова Г. П.

Щиро дякуємо їм усім!

За результатами міський акцій зі збору продуктів харчування для мобілізованих військовослужбовців спеціалістами Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сформовано 24 продуктових набори, які направлені сім’ям мобілізованих.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: