Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі день жалоби: громада попрощалася із Захисником Василем Єрмоленком

У Славутичі день жалоби: громада попрощалася із Захисником Василем Єрмоленком фото
Сьогодні, 18 грудня, у Славутичі день жалоби, день болі. Громада міста попрощалася з захисником Василем Єрмоленком, який загинув на Харківщині.
Важко підібрати слова, щоб передати біль втрати за рідним сином, батьком, чоловіком, братом. Війна, клята війна, назавжди залишає глибокі криваві рани у родинах українців.
У храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» попрощатися, сказати дякую Герою, відклавши всі свої справи, прийшли згорьовані рідні, друзі, сусіди, однокласники, односельці з села Неданчичі, побратими, усі, хто його знав і любив Василя.
Щемно прозвучали проникливі слова отця Юрія та міського голови Юрія Фомічева.



Сьогодні славутичанин Василь Єрмоленко доєднався до небесного воїнства. Щирі співчуття рідним й близьким. Світла вічна пам’ять, слава і шана Герою



Мужній воїн - Василь Єрмоленко (10.08.1987 – 11.12.2023), віддав своє життя за свободу, незалежність, територіальну цілісність України.


Нагадаємо, Василь Єрмоленко народився у селі Неданчичі, Чернігівської області. Дитячі роки провів у Славутичі. Після закінчення школи №3, продовжив навчання у Чернігівському професійному будівельному ліцеї №18, де здобув спеціальність столяра-різьбяра. Трудову діяльність він розпочав у Славутицьких будівельних приватних компаніях. Далі продовжив працювати монтажником металевих конструкцій у СП «Новарка». Пізніше досвідчений спеціаліст став затребуваним у ТОВ «НВП «Новітні нанотехнології», а потім – за кордоном.
24 лютого 2022 року обірвало мирне життя сім’ї Єрмоленків. Коли російські окупанти рушили з війною, він не міг лишатися осторонь. З перших днів війни Василь вступає до територіальної оборони міста Славутича, а потому добровольцем стає на захист України. Солдатом Збройних сил України служить у «гарячих точках» Харківщини.
Під час виконання бойового завдання стрілець-снайпер Василь Єрмоленко загинув 11 грудня у селі Синьківка, Куп’янського району, Харківської області.
У пам’яті всіх, хто знав Василя, він залишиться доброю, світлою, щирою людиною. Для свого 9-ти річного синочка Артема – всесвітом, взірцем, ідеалом, прикладом батьківської любові, турботи, надійності, відповідальності і одночасно мужності й честі.
Щирі співчуття матері Захисника Людмилі Василівні, дружині Ларисі, сестрі Юлії.
Загибель Василя Єрмоленка – це справжній удар для родини, друзів, близьких та всієї громади.
Світла, вічна пам’ять Герою



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: