Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Трагічна Втрата: Герой зі Славутича, Василь Єрмоленко, віддав життя за свободу України

Трагічна Втрата: Герой зі Славутича, Василь Єрмоленко, віддав життя за свободу України фото

Серця громади переповнені скорботою, оскільки сьогодні до Славутича прибула сумна звістка: Василь Єрмоленко, народжений 10 серпня 1987 року, віддав своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Від столяра до снайпера

Василь народився в селі Неданчичі Чернігівської області, але своє дитинство провів у місті Славутич. Після закінчення школи №3 він вирушив на навчання в Чернігівський професійний будівельний ліцей №18, де отримав спеціальність столяра-різьбяра. Його трудовий шлях розпочався в будівельних компаніях Славутича, він працював у різних галузях, включаючи роботу у металургійному підприємстві «Новарка». Пізніше досвідчений спеціаліст став затребуваним у  ТОВ «НВП «Новітні нанотехнології»  , а потім – за кордоном.

Солдат, захисник, Герой

24 лютого 2022 року обірвало мирне життя сім’ї Єрмоленків. Коли російські окупанти рушили на нас з війною, він не міг лишатися осторонь. З перших днів війни Василь вступає до територіальної оборони міста Славутича, а потім добровольцем стає на захист України. Солдатом Збройних сил України служить у «гарячих точках» Харківщини.  

Остання битва снайпера

11 грудня, під час виконання бойового завдання у селі Синьківка Куп’янського району Харківської області, Василь Єрмоленко, стрілець-снайпер, поклав життя заради своєї країни.

Світла пам'ять Герою

У пам'яті тих, хто його знав, Василь залишиться доброю, світлою і щирою серцем людиною. Для його сина Артема він буде взірцем батьківської любові та мужності.

Загибель Василя Єрмоленка - велика втрата для його родини, друзів та громади. Щирі співчуття матері Захисника Людмилі Василівні, дружині Ларисі, сестрі Юлії.

Слава Герою, який віддав своє життя за свою країну. Пам'ять про нього буде світити як символ мужності та самопожертви.

Інформація про дату та місце поховання буде надана додатково.

Допомогти родині загиблого Героя Василя Єрмоленко можна на карту Приватбанку:
4731219650305885
(Єрмоленко Лариса - дружина).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: