Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі фахівці підвищують кваліфікацію у США

Славутицькі фахівці підвищують кваліфікацію у США фото

В межах програми «Відкритий світ», що адмініструється Конгресовим центром з міжнародного лідерства, психологиня Соціально-психологічного центру м. Славутич пройшла навчання в Audie L.Murphy VA Medical Center, США.

Про це повідомляє Соціально-психологічний центр м.Славутич.

Головна стратегічна мета заходу — створення ефективної моделі надання якісних реабілітаційних послуг ветеранам та військовослужбовцям.

Під час навчання особлива увага була присвячена реабілітації після уражень хребта, мозку, втрати зору і слуху — травм, з якими зараз лікарі стикаються, на жаль, дуже часто. Окремий важливий блок — це управління болю, адже вона часто супроводжує важкі травми та значно погіршує якість життя.

Загалом програма охопила велику кількість напрямків реабілітації. З учасниками працювали найкращі лікарі та спеціалісти свого фаху. Ці люди по-справжньому захоплені своєю роботою і залюбки обмінювалися власним досвідом з українськими спеціалістами.

Безперервний професійний розвиток, вдосконалення системи надання реабілітаційних послуг — це можливість допомогти бійцям якомога швидше повернутися до повноцінного активного життя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: