Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Готуй сани влітку: у Славутичі встановили потужний генератор

Готуй сани влітку: у Славутичі встановили потужний генератор фото

Через постійні ворожі остріли і велику загрозу пошкодження критичної інфраструктури, громади заздалегідь дбають про забезпечення безперебійної роботи життєво важливих об'єктів інфраструктури в першу чергу. З цією метою у Славутичі вже встановили потужний генератор.


Інформує Славутицька міська рада, посилаючись на Станіслава Ліневича, регіонального фахівця з логістики гуманітарної організації ACTED Ukraine, який повідомив, що після проведених налагоджувальних робіт, вчора фахівці запустили генератор. І тепер він може використовуватися за потреби. Все зроблено, щоб громада міста, на випадок знеструмлення міста, не відчула негативного впливу.
Міський голова Юрій Фомічев був присутній під час запуску генератора та подякував компанії VINCI Construction Grands Projets за допомогу Славутичу.

"З перших днів війни компанія поруч, у нагоді стали медикаменти, медичне обладнання. На наше прохання надіслано новий генератор. Від усіх славутичан велика подяка нашим французьким друзям. Це вагомий внесок у стабільну роботу критичної інфраструктури нашої громади", - йдеться у повідомленні.

Атаки російських окупантів на критичну інфраструктуру та пов’язані з цим ризики зберігаються і дотепер, тому така підтримка друзів з інших країн світу є важливою і своєчасною.

Читайте також: Внаслідок обстрілів знеструмлено частину споживачів у 7 областях, - Міненерго

Як повідомлялося раніше, на випадок знеструмлення міста, потужний генератор забезпечить сталу роботу критичної інфраструктури і буде гарним джерелом альтернативного живлення.

Нагадаємо, завдяки французським друзям  потужний генератор у Славутичі з'явився ще напочатку березня поточного року.

Дякуємо нашим французьким друзям за надану допомогу. Це вагомий внесок у стабільну роботу критичної інфраструктури нашої громади та енергетичну безпеку країни. 

Читайте також: До Славутича прибув потужний генератор

 

 

Відео з архіву, від 7.03.2023 р.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: