Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вчимося любити разом

Вчимося любити разом фото

Відбулося третє підсумкове заняття обласного майстер-класу на тему «Національно-патріотичне виховання дошкільників на основі використання формули «Три люблю» (за спадщиною В.О.Сухомлинського).

«Я люблю Україну = Я люблю себе + Я люблю маму + Я люблю Славутич» - у форматі онлайн своїм фаховим досвідом та навичками патріотичного виховання малечі ділились педагоги закладу дошкільної освіти №1 «Калинка» Оксана Топчій, Оксана Новик, Тетяна Казимир.

Учасники профспільноти обговорили питання формування у дітей позитивного образу своєї країни, активної позиції громадянина України, позбавленого національної обмеженості та егоїзму через призму спадщини В.О. Сухомлинського «Справжні сини і доньки України».

Створили концептуальну карту з метою дослідження результативності отриманих знань у процесі участі в обласному майстер-класі.

Слухачі з усіх куточків Київщини поділилися досвідом використання набутих знань у своїй роботі. Висловили щирі слова подяки авторам майстер-класу.

Управління освіти і науки  висловлює подяку вихователям «Калинки» Оксані Топчій, Оксані Новик, Тетяні Казимир за професіоналізм, креативність, сміливість, за те, що своєю працею ви підтримуєте позитивний імідж освіти Славутича в області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: