Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Патрульна поліція розпочинає фіксацію порушень швидкісного режиму автомобілями

Патрульна поліція розпочинає фіксацію порушень швидкісного режиму автомобілями фото

З 24 травня у Чернігові патрульна поліція розпочне фіксацію порушень швидкісного режиму автомобілями на окремих ділянках вулиці Івана Мазепи та автодороги Р-56 Чернігів-Пакуль-КПП "Славутич".

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області у своєму Телеграм-каналі.

Рішення ухвалили за результатами аналізу статистики дорожньо-транспортних пригод на вулицях Чернігова, які сталися продовж 2022 року. Як йдеться в повідомленні, це потрібно для підвищення безпеки дорожнього руху.

Відрізок дороги у Чернігові

У Чернігові фіксуватимуть перевищення швидкості на небезпечних ділянках дороги. ФОТО: Патрульна поліція Чернігівської області

 

Відповідні дорожні знаки встановлені на таких відрізках:

Перехрестя вулиць Мазепи та Пантелеймонівської — перехрестя вулиць Мазепи та Музичної. Також у зворотному напрямку. Загальна протяжність відрізка дороги 500 метрів.

Шостий кілометр автодороги Р-56 (у напрямку села Михайла-Коцюбинського) — дев'ятий кілометр автодороги Р-56 (у напрямку Чернігова). Загальна протяжність відрізка дороги три кілометри.

 

Дорога за Черніговом

У Чернігові фіксуватимуть перевищення швидкості на небезпечних ділянках дороги. ФОТО: Патрульна поліція Чернігівської області

 

Фіксація порушень швидкісного режиму транспортними засобами відбуватиметься за допомогою приладів TruCam.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: