Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанин Віталій Медвідь просить підтримати одну з петицій щодо меморіалу воїнам-інтернаціоналістам (БТР)

Славутичанин Віталій Медвідь просить підтримати одну з петицій щодо меморіалу воїнам-інтернаціоналістам (БТР) фото

Віталій Медвідь створив петиції щодо змін монументу воїнам-інтернаціоналістам (БТР), так як пам'ятний знак містить заборонену чинним законодавстом символіку.

Про це Віталій повідомив у facebook.

Прохання до славутчан проголосувати, підписати одну з петицій, що стосуються монумента воїнам-інтернаціоналістам (БТР): одна з них спрямована на зміну зовнішнього вигляду монумента, друга - на його повний демонтаж. Робіть вибір та поширюйте!", - закликає автор петицій.

UPD: стосовно авторізації на сайті

1. Заходите у свій особистий кабінет.

2. Натискаєте кнопку "Створити петицію".

3. Потім там буде кнопочка типу "Прислати код" і в цій же графі, після отримання на ваш телефон СМС з 4-ма цифрами, потрібно буде ввести код.

4. Там якщо навести курсор, то підсвітиться іконка "ввести код".

5. Після того, як ви введете код, з'явиться кнопочка під петицією "проголосувати", натискаєте на неї і вуаля, ви проголосували.

E-SLAVUTYCH.GOV.UA

Система електронних петицій. Петиції, на які триває збір підписів - Славутицька громада, Київська область, Вишгородський район

Прохання до славутичан проголосувати за петицію!

Особисто я планую голосувати за повний демонтаж незаконно встановленої інсталяції у вигляді БТРа на постаменті за табличками навколо нього, які возвеличують участь "воїнів-інтернаціоналістів" у загарбницьких війнах проти суверенних держав.

Друзі, проявіть активність, будь ласка!, - закликала Леся Хусалімова.

Також вона звернулася до модераторів сайту відрегулювати кнопки для голосування, щоб зручно було це робити всім, зто хоче висловити свою думку.

Читайте також: Пам'ятні знаки у Славутичі потребують корегування

Нагадаємо, портал slavutych.info повідомляв, що під час засідання громадської ради з розвитку Славутича обговорювали стан пам'ятних знаків у місті, які містять заборонену (радянську) символіку, та рекомендували обговорити це питання на сесії депутатів міської ради та у громаді.

За підсумками зібрання були надані наступні рекомендації: на Пам'ятному знаку воїнам-афганцям прибрати всю радянську символіку та таблички, де указано місця участі у бойових діях радянських солдат, що також несли військову службу і в Афганістані. У сучасній реальності така політика військового вторгнення в іншу державу є агресивною. Яскравим прикладом цього є російська війна в Україні, що триває з 2014 року і до сьогоднішніх днів. Росію визнано країною-агресором.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: