Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Понад дві сотні авторських робіт: у Славутичі відкрилась виставка світлин Вадима Івкіна "Незламні"

Понад дві сотні авторських робіт: у Славутичі відкрилась виставка світлин Вадима Івкіна "Незламні" фото

У залі ЗБІЦ Славутицька централізована бібліотечна система відкрита фотовиставка "Незламні, з нагоди 70-літнього ювілею автора! Це авторський доробок фотожурналіста Вадима ІВКІНА. Понад 200 робіт автора розповідають про реальні події Славутича та жителів міста.

19 травня під час офіційного відкриття відбулася зустріч з Вадимом Івкіним - членом спілки фотохудожників України, членом спілки журналістів, україни, Відмінником освіти України, автором представлених на виставці світлин.

До виставкової зали завітало чимало славутичан, щоб привітати автора з його ювілеєм і славним творчим доробком.

Ведуча заходу Олександра Латишева зробила цікавий екскурс в життєвий і творчий шлях фотохудожника.

У нього багато вихованців. Відмінник освіти України 40 років очолював дитячу фотокіностудію. А передав йому незрадливу любов до фото жанру батько Олександр.

 

Славутичани цінують особистий внесок Вадима Олександровича у збереження і передачу славної історії міста. Про це говорили на відкритті виставки депутат обласної ради, Почесний мер Славутича Володимир Удовиченко, начальник відділу Культури Ніна Баришевська, директор Кіноконцертного комплексу Лариса Маслій, його друзі і порадники Володимир Савран, Микола Ліннік, Людмила Любива, Олександр Демидов, Олександр Забірченко, Уляна Єрастова, Тетяна Кебкало, колеги і всі, хто завітав на цю знану подію. Адже його об'єктив запам'ятав тисячі різних пам'ятних моментів у різних сферах життєдіяльності Славутича.

 

 

Майя Руденко - колега-журналістка, натхненниця, муза, кохана жінка митця, разом з ювіляром згадала багато цікавих історій, повязаних зі спільною творчою роботою. Особливо цікавими були спогади про участь у фестивалях "Золота осінь Славутича", де воони разом представляли команди юних фото-журналістів, а також входили до складу журі оргкомітету фесту.

 

 

Вадим Івкін зробив подарунок міській бібліотеці і передав директору Наталії Портній фотонабір присвячений Чорнобильській зоні. Ці світлини він створив  разом з представниками американського Фонду чистого майбутнього, що опікуються безпритульними тваринами у зоні відчуження.

Фотовиставка " Незламні" матиме 5 етапів. Кожен новий розпочинатиметься 19 числа кожного наступного місяця, і так аж до 19 вересня. Це дасть можливість відвідувачам не тільки переглянути , а і придбати фото з виставки

 

 

Роботи фотокореспондента, фотохудожника Вадима ІВКІНА є потужним джерелом інформації не тільки для славутичан, а і далеко за межами України.

Побажаємо автору сонячного і творчого довголіття, насиченого приємними моментами і найшвидшої Перемоги!

Захід відбувся у рамках проєкту Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру "Історії Славутича..." ("Славутич - це МИ!")

Людмила ЛЮБИВА

Фото: Вадим ІВКІН, Наталія КОКІНА

Читайте також: Вадим Івкін презентує ювілейну фотовиставку «НЕЗЛАМНІ»

 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: